Cementadagen 2018 - Visualiserad Betong

Senaste Cementadagen handlade om  hur digitaliseringen spelar en allt större roll i samhällsbyggandet. Men hur fortsätter den digitala revolutionen? Vad kan vi lära oss av historien när vi nu bygger vårt moderna samhälle i betong? Detta är frågor som vill besvara när vi nu bjuder in till Cementadagen 2018 med temat  Visualiserad betong.

Cementadagen 2018 kommer att kretsa kring betong, digitalisering och visualisering. Vi berättar om våra visioner och innovationer för cementprodukterna, och hur Cementa arbetar med forskning och utveckling. Vi visar även  upp  intressanta projekt och innovationer både inom och utanför byggbranschen.

Cementadagen 2018 äger rum i ett av det mer intressanta områdena för Stockholm och Sveriges framväxt – Brunkebergstorg. Här möter betongen det nya digitala byggandet där bland annat virtual reality och visualisering har varit en viktig beståndsdel.


ANMÄL DIG HÄR


PROGRAMPUNKTER I URVAL

  • STHLM BRUTAL – Brutalismen i området, Martin Rörby. 
  • Trender och prognoser för betongbyggandet, Magnus Johansson, Industrifakta .
  • VR/AR/mixed reality i praktiken hos arkitekten, Niklas Larsén, MER Arkitekter.
  • Grön omställning, Maria Wetterstrand.  
  • Oh boy, Cord Siegel, hauschild + siegel
Läs hela programmet här. 

BOKA HOTELL

Det finns två hotell i anslutning till Cementadagen som ni kan välja att boka er övernattning på. Gå in via valfri hotelllänk nedan - klicka på Boka nu - Specialkod och ange sedan CEMENTA under Företags/Kampanjkod för att ta del av våra rabatter när ni bokar. 

HOBO 
At Six
Företag/kampanjkod: CEMENTA
 


LÄS MER OM CEMENTADAGEN 2017

Information om evenemanget

Datum:
2018 februari 1
Tid (local):
09:00 – 22:00
UTC+01:00
At Six
Brunkebergstorg 6
111 51 Stockholm
Sverige