Cement för hållbart samhällsbyggande

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar och marknadsför cement och erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter. Cement är nyckelingrediensen i betong, som är grunden för hållbara byggnader och välfungerande infrastruktur. Cementa är ett modernt och högteknologiskt företag och vi verkar för en minskad klimatpåverkan i byggandet.

Cementa i samtal med klimatministern
Magnus Ohlsson är ny vd för Cementa
Regeringens klimatsatsning välkomnas av Cementa
2017 september 4

Cementa i samtal med klimatministern

Under måndagen 4 september medverkade Cementas vd Magnus Ohlsson i ett rundabordssamtal om basindustrin och klimatmålen arrangerat av klimatminister och vice statsminister Isabella Lövin.
2017 september 1

Magnus Ohlsson är ny vd för Cementa

Den 1 september 2017 tillträder Magnus Ohlsson sin nya tjänst som verkställande direktör i byggmaterialföretaget Cementa. Magnus Ohlsson har arbetat inom Cementa och moderbolaget HeidelbergCement under många år och sedan 2014 har han varit verksam som marknadschef och vice vd i Cementa.
2017 augusti 28

Regeringens klimatsatsning välkomnas av Cementa

Industri.
I lördags lanserade regeringen Industriklivet, vilket innebär att 300 miljoner kronor per år ska satsas mellan 2018 - 2040 för att stödja svensk industri i omställningen mot minskade koldioxidutsläpp.